Stella york

Ik ben een groot fan van Stella york! Stella York staat bekend om de bijzonder romantische en klassieke bruidsjurken met een prachtige afwerking met kant of kraaltjes. Elk voor- en najaar wordt een nieuwe collectie uitgebracht van de mooiste nieuwe designs.  
Zelf heb ik al een jurk uitgezocht. Welke dit is dat blijft nog even geheim, want tja ook mijn familie/vrienden beschikken over internet en aangezien ik het nog als een verassing wil houden welke jurk ik zelf draag, zullen jullie dus nog even geduld moeten hebben. ;)

Ben jij opzoek naar een klasieke jurk maar wil je ook een tikje sexy, dan is de jurk van designer Stella York, style 65oo echt een aanrader. door zijn klassieke neckline, maar doorschijnend kant op de rug is dit echt het the best of both worlds!  deze satijne jurk toont perfect jouw figuur, door het subtiel gebruik van kralen op de jurk geeft  hij je ook nog eens wat Sparkle.


Prijsklasse: € 1.500 - € 2.000
Soort: Verleidelijke trouwjurken
Silhouet: Zeemeermin trouwjurk
wi

Deze jurk is onder andere te passen bij Unique bruidsmode in Den Haag, is Den Haag wat te ver weg voor je. Stuur mij dan gerust een mail naar b.lovedweddings@gmail.com en ik help je zoeken naar een bruidsmodezaak wat dichter bij jou in de buurt. Verkoop jij deze jurk als leverancier of wil jij jouw jurk graag verkopen, dan mag je uiteraard ook mailen. wellicht dat ik je in contact kan brengen met een potentiele koper.