Inspiratie voor korte bruidkapsels

Op jouw grote dag wil je er uiteraard fantastisch uit zien, maar ben jij  niet gezegend met een volle bos haar of heb je geen zin/tijd om jou haar te laten groeien voor de bruiloft. Ik laat je mijn favoriete top 10 zien van korte bruidskapsels. 


Korte kapsels

Heb jij het idee dat de meeste bruidskapsels alleen geschikt zijn voor lang haar? De meeste kapsels die ik tegen kom zijn echter geschikt wanneer je lange haren hebt. Maar wist je dat het hebben van kort haar juist voordelen kan hebben voor je bruidskapsel?!

Een groot voordeel van een korte kapsel is , dat jouw oorbellen of ketting prachtig zichtbaar is. Met lange zijn deze vaak een stuk minder zichtbaar of zullen ze zelfs wegvallen. Hier zal jij dus geen last van hebben. ga opzoek naar sieraden die passen bij je outfit, jij bent de bruid!  Jij mag gezien worden en bovenal opvallen!

Wat ik ook fantastisch vind staan bij kort haat is een headpeace! In een kort kapsel staat dit hartstikke tof en komt het ook nog eens heel goed uit. Hou jijzelf niet zo van iets om je hoofd, kies dan in plaats van een mooi sieraad, voor bloemen je haar. 

Keuze maken

Heb je al ideeën opgedaan voor jullie grote dag? Of vind je het moeilijk om iets te kiezen?. Laat je dan zeker adviseren door een kapster. Jouw kapster houdt niet alleen rekening met jouw haar lengte, maar ook met je haar type en wat het beste bij jou staat. Wie weet komt jouw kapster wel met ideeën waar je zelf nooit aan gedacht hebt. 


Mijn top 10

Ik heb speciaal voor jou, mijn eigen top 10 van korte kapsels op een rijtje gezet.

Proefsessie boeken

Hopelijk heb je wat inspiratie gekregen na het lezen van deze blog. Wil je weten of één van deze kapsels jou staan? Neem dan plaatjes mee naar jou kapster tijdens de proefsessie. Zo kunnen jullie samen uit proberen wat het beste bij jou past. Tijdens zo'n proefsessie, hebben jullie voldoende tijd om alles te bespreken en dit voorkomt onnodig veel tijd, tijdens de grote dag.