Lekker zoethoudertje.

Who doesnt love candy? Ben jij ook een echte zoetekauw of wil jij een candytable gebruiken als zoethoudertje voor de aanwezige kids? maak  of huur dan een candy table! Een tafel vol snoep, hapjes, taarten, donuts, cupcakes en ander lekkers. Loopt het water je al in de mond? Mooi! ik laat je zien hoe je zo candy table maakt! 


Candy table

Deze hit is eigenlijk overgewaaid vanuit amerika. En als ik voor mijzelf mag spreken, vindt ik dat Fantastisch! zo'n Candy table, kun je perfect decoreren geheel naar wens. en eigenlijk is het niet eens zo heel moeilijk om dat zelf te doen. Mijn tip is wel; zorg voor 1 geheel zodat het er ook nog eens heel aantrekkelijk uit ziet. Alhoewel snoep zich ook wel een beetje zichzelf verkoopt natuurlijk ;)


Zoethoudertje

 Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zo'n sweet table voor al je gasten neer te zetten. Maar ook leuk is het, wanneer je deze inzet als vermaak van de  aanwezige kinderen. In dat geval; zorg voor plastic bakken, schepjes en zakjes. Zo kunnen de kinderen heerlijk zelf scheppen (succes gegarandeerd!) Maar denk ook eens aan snoep waarmee ze creatief kunnen zijn. Iets wat ik in mijn kindertijd al deed is; snoepkettingen maken. Zorg voor dropveters en aardbeienveters en snoepjes die ze hieraan kunnen rijgen. Zoals je in mijn blog kan lezen over kinderen op jouw bruiloft kun je hier aan een opdracht voor ze hangen, bijvoorbeeld: Maak jouw mooiste huwelijkssieraad!


Zelf aan de slag!

Overtuigd en wil je zelf aan de slag gaan? volg dan de volgende stappen;


1. De basis: een loper of tafelkleed

Kies een mooie tafel uit. vaak heeft de locatie wel tafels. Maar je kan ook gaan voor bijvoorbeeld een vintage tafel gemaakt van hout? tip: speur eens op marktplaats.  wil je sowieso gaan voor een echte eyecatcher? Dan kun je kiezen voor een prachtige tafelloper! Bijvoorbeeld een tafelloper van kant of zo'n gave met glitters! 


2. Etageres, bakken, vazen en schalen.

Presentatie is alles, dat is iets wat mijn moeder altijd al zei. Ga dus opzoek naar leuke items om het snoepgoed op te presenteren. Vraag ook eens in je omgeving wat mensen in huis hebben. grote kans namelijk dat je deze na de bruiloft meer zal gebruiken. En ook hier kan marktplaats of de rommelmarkt uitkomst bieden. Om toch ervoor te zorgen dat jou candy table een mooi geheel vormt, kun je ervoor kiezen om de etageres en schalen in dezelfde kleur te spuiten. leg er leuke snoepscheppen bij. zorg ook voor zakjes of bakjes waarin jullie gasten het snoep kunnen scheppen.


3. Snoep/gebak kiezen


Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Natuurlijk moet je vooral snoep kiezen wat je lekker vindt, maar kies vooral kleur! Alleen wit zoals pepermunt en popcorn, dat is best beetje saai... Snoep is niet voor niets kleurrijk! Kies snoep in jullie themakleuren of juist in alle kleuren van de regenboog voor een super vrolijk effect! Denk aan winegums, zure matten, perzikjes, M&M's, Oreo's, kauwgomballen, zuurstokken, kortom the sky is the limit.


5. versiering

Last, but not least de versiering!  Maak daarom jullie candy table af met een leuke slingers, tassel of een tof Candy Bar bordje! 


Huren

Vindt jij dit alles allemaal maar veel werk of heb je geen tijd? Geen probleem! er zijn natuurlijk genoeg bedrijven die je dit uit handen kunnen nemen. en het voordeeel hier van dat je natuurlijk niet alles hoeft aan te schaffen. Toevallig heb ik zo lieve schoonmoeder (ja, ze bestaan!) die dit kan ;) dus mocht je intresse hebben dan kan je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar info@blovedwedding.nl