Party musthaves

Afgelopen Zaterdag ontving ik een leuk pakketje, dit pakketje kwam van partymusthaves.

De "unboxing"video kan je terug vinden op IGtv. volg dus hier op insta om te zien hoe dit pakketje aankwam. Heb je even geen zin om deze video terug te kijken, geen probleem want in dit artikel vind je natuurlijk ook gewoon  alles terug.

wat zat er dan in dit gave verrassingspakketje;

  • Slinger, team bride (1,5 m)
  • Slinger Just married (1,5 m)
  • Papieren bekertjes (8 stuks) I do crew
  • Papieren servetten (16 stuks) i do crew
  • Papieren servetten (16 stuks) Team bride
  • latex ballonnen (10 stuks) Team bride
  • latex ballonnen (10 stuks) Just married
  • Papieren mini kroontjes (5 stuks) Team bride
  • en een papieren sherp metde tekst Bride to beDe versiering is met de kleur rosé gold. of Gold foil, Zelf vind ik dit een hele gave kleuren en laat dit nou ook net trend kleuren zijn. De inhoud is vooral bedoeld voor een vrijgezellen feestje, doorgaans organiseer je een vrijgezellen feest natuurlijk niet zelf. Tip dus even je ceremoniemeester of vriendinnen voor deze website ;)

De ballonnen, testte ik even uit. Voor diegene die regelmatig ballonnen opblazen, die weten dat dit kan nog wel eens een dingetje kan zijn, stugge ballonnen waarmee je jezelf een ongeluk blaast tot je er van duizelt. Ik als astmapatiënt kon deze ballonnen met gemak opblazen, het eerste plusje hadden te dus al binnen ;) verder kon je ze mooi groot opblazen zonder te knappen

Ik maakte uiteraard ook even gebruik van mijn testpanel, namelijk mijn eigen kinderen. Met een dochter van 2 die het heerlijk vind om met ballonnen te spelen is zij dagen zoet geweest. Ondanks dat ze er dus steeds tegen aan schopte (waardoor ze sneller leeg lopen) hebben ze het toch zeker 3 dagen uit gehouden. No worries dus dat ze het jullie dag niet uithouden!


verder zat er in dit pakket nog twee soorten slingers, eentje met team bride en Just married. beide slingers zijn 1,5 meter lang. deze zijn dus ideaal om boven de sweettable te hangen. Maar niet alleen de slingers ook de kroontjes zijn leuk om als decoratie hier tussen te zetten, met de papieren servetten maak je het geheel helemaal af natuurlijk. 


Dit alles komt dus bij partymushaves vandaan. klik even op de naam en je komt meteen op de website. En wist je dat ze naast versiering voor huwelijken ook hele leuke feestdagen en voor verjaardagen versiering hebben?