Something new

Yess! eindelijk is het dan zover in mijn eerdere blog verklapte ik al dat er wat nieuws aan zat te komen. Maar daar is hij dan hoor. Het is ook even stil geweest hier, dit komt omdat ik mijn enkelband gescheurd hebt maar ook omdat ik een nieuw vriendje heb ontvangen.


Something new

Geen paniek, ik heb niet mijn aanstaande ingeruild voor een nieuwe ;) alhoewel ik  hem wel de afgelopen weken wat minder aandacht heb gegeven. Ik heb namelijk een nieuw apparaat waarmee ik al die super gave stickers kan maken. maar nog veel meer dan dat hoor. ik kan er kleding mee bedrukken, stickers maken, raamfolie ed. Nu kwam mijn zus meteen met de vraag of ik voor haar stickers kon maken voor de feestdagen. Ik ben dus meteen druk aan het werk geweest. 


Designs

Ik ben nog druk bezig met nieuwe design's te maken, maar dit vergt uiteraard veel tijd. Geeft niks, want ik vind het tenslotte ook erg leuk om te doen, maar het betekend dus dat ik naast mijn gezin, werk en Blog dus ook daar nog in moet steken. so please have a little patient.... Mocht je Nou niet willen wachten, of heb je natuurlijk zelf al een onwijs leuk design maar wil je deze alleen als sticker hebben dan mag je natuurlijk ook alvast mailen naar info@blovedwedding.nl  leg dan uit wat je exact wilt, en ik maak het voor je.