De mooiste nagels op je bruiloft

Make up artist, en kapper hebben de meeste bruiden wel geregeld, maar een bruid wil er natuurlijk tot in de puntjes verzorgd uit zien. En met puntjes bedoelen we: je nagels mag je daarbij zeker niet vergeten, want je handen worden veel gezien zo dag. denk aan felicitaties in ontvangst nemen, maar niet alleen worden je handen gezien door de gasten maar ook zeker door jullie fotograaf. denk maar eens aan de volgende momenten; Zoals bij het aanschuiven van je ring, het aansnijden van de taart of tijdens het aankleden. Je snapt het misschien wel: het is best belangrijk dat je handen, en met name je nagels, er fantastisch uitzien op je trouwdag.

Als het om bruidsnageltrends gaat, wordt het over het algemeen nog rustig gehouden. De klassieke french manicure blijft populair en prachtig bij elke bruid. Om het toch iets meer speciaal te maken kun je er een mooi glittertje op aanbrengen, zodat het net wat feestelijker wordt. liever iets gewaagder? Kies dan voor een nude lak met een metallic streepje of een andere subtiele versiering erop zoals kleine steentjes of een klein tekeningetje. Zolang het subtiel blijft en de nagellak zelf neutraal is, blijven je nagels heel stijlvol en elegant.

Ben je een echte nagelbijter en zijn je nagels helemaal afgekloven? Misschien dat je dan wel voor gel- of acrylnagels kunt kiezen voor je trouwdag. Ga je dat voor het eerst doen, plan altijd proefsessie in. Het liefst een aantal weken van tevoren. Zo kun je aan de nagels wennen en bepalen welke lengte, vorm en kleur je mooi vindt. Laat vervolgens je 'echte' nagels 3 weken voor de grote dag doen, zodat je opnieuw kunt bekijken of het wel echt is zoals je wilt. Een week of aantal dagen voor je bruiloft laat je de nagels opvullen.

Zien je nagels er op zich prima uit, dan is het echt niet nodig om voor acrylnagels te gaan. Zeker niet als je dit nooit eerder hebt gedaan.  Kies dan voor een goede manicure, dan zien je nagels er ook prachtig  uit! Start dan wel op tijd met een goede verzorging van je handen en nagels.Zoals je nagelriemen oliën, je nagels vijlen en regelmatig handcrème gebruiken.


Mis niets en volg ons op Facebook, Instagram