Zoomers - Castricum

De locatie was het eerste wat wij geregeld hebben, wij kwamen zelf uit bij Zoomers in castricum aan zee. Zelf hebben wij mee gedaan aan de open trouwlocatie route, tijdens deze dag kun je bij heel veel trouwlocaties een kijkje nemen en leggen ze je exact uit wat ze kunnen bieden. Ik vind het dan ook echt de perfecte manier om een indruk te krijgen van locaties en de mogelijkheden te bekijken.

In een super relaxed gesprek met René, hebben wij dan besproken wat de mogelijkheden. wat voor ons  een absoluut pluspunt was op deze locatie is flexibiliteit. Wij hebben die dag meerdere locaties bekeken en hun waren voor ons echt de enige waarbij wij het gevoel hadden dat we exact op één lijn zaten en het volslte vertrouwen in hadden dat we eigenlijk alleen maar details zouden hoeven te bespreken. René gaf ons aan een offerte op te sturen en die hadden wij dan ook meteen diezelfde avond al hadden. we zitten niet vast aan een garantie omzet, en mogen tot een week voor de bruiloft het aantal gasten doorgeven en daar uiteindelijk zonder extra kosten nog eens 10% van afwijken. ja je leest het goed..... super relaxed toch.

verder loopt het contact ook lekker soepel, ze beantwoorden de mail snel, vragen geven ze een eerlijk antwoord op. (je weet dus direct waar je aan toe bent) en mag je alles naar geheel eigen wens invullen. Dat dit niet overal is, ervaarde we dus ook tijdens deze route. Soms zaten we zelfs vast aan kleurstellingen. 

En weetje wat het leukst van dit alles was.......Ze waren ook nog eens één van de goedkoopste. De keus was voor ons dus snel gemaakt.

Wij kijken in iedergeval al erg uit naar onze trouwdag bij Zoomers.