Inspiratie

Something new

02-10-2018

Yess! eindelijk is het dan zover in mijn eerdere blog verklapte ik al dat er wat nieuws aan zat te komen. Maar daar is hij dan hoor. Het is ook even stil geweest hier, dit komt omdat ik mijn enkelband gescheurd hebt maar ook omdat ik een nieuw vriendje heb ontvangen.

Een echte huwelijkstraditie is de bruidstaart. Ondanks dat er tegenwoordig bruidsparen zijn die voor een alternatief kiezen zoals cupcakes of een sweettable, hierover schreef ik in mijn vorige blog meer. Wil jij dit terug lezen, klik dan hier. Het idee achter de bruidstaart is; Het zoete van de bruidstaart staat namelijk voor vruchtbaarheid. Deze...

Who doesnt love candy? Ben jij ook een echte zoetekauw of wil jij een candytable gebruiken als zoethoudertje voor de aanwezige kids? maak of huur dan een candy table! Een tafel vol snoep, hapjes, taarten, donuts, cupcakes en ander lekkers. Loopt het water je al in de mond? Mooi! ik laat je zien hoe je zo candy table maakt!

Nodig jij ze nou wel of niet uit, veel stellen vinden dit een lastige keuze. Om je een handje te helpen, heb ik wat voor- en nadelen van kinderen op je bruiloft op een rijtje gezet. Want jullie zitten vast niet te wachten op een neefje die tijdens de ceremonie alles bij elkaar gilt. Of kinderen die rond rennen en...

Taart, een bruiloft is niet compleet zonder taart, maar wat als je nou bijvoorbeeld helemaal niet zo gek bent op taart, hiervoor zijn gelukkig tegenwoordig ook hele leuke alternatieve voor te vinden. Heb je bijvoorbeeld al eens aan een donutwall gedacht, of cupcakes in plaats van taar tt. Anyways de mogelijkheden zijn eindeloos.

De trouwplanning is het belangrijkste onderdeel in de aanloop naar je grote dag. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Waar moet je beginnen en wanneer begin je nou eigenlijk? Tja, je kunt wel begrijpen dat al die stress die het met zich mee kan brengen, van sommig een bruidzilla maakt.

Wellicht heb je het al vernomen maar de regels over het trouwen in gemeenschap van goederen of onder humawelijkse voorwaarden zijn namelijk per 1 januari 2018 veranderd. Vanaf deze datum zal je in beginsel namelijk trouwen onder huwelijkse voorwaarden in plaats van in gemeenschap van goederen.

Gezocht

05-07-2018

Ben jij een MUA, Kapper of Bloemist en heb jij intresse in een samenwerking? Ik ben namelijk opzoek naar gedreven ondernemers die op zijn/haar dienst beschikbaar wilt stellen in ruil voor een Blog met daarin mijn ervaring met jouw bedrijf en promotie via Social media kanalen. geïntreseerd of wil je meer info, mail dan naar b.lovedwedding@gmail.com ...